0

You have no items in your shopping cart.

Over Bloemen op 12

Bloemen op 12 in Zieuwent is ontstaan vanuit passie en uitgegroeid tot een kleinschalige bloemen- en cadeauwinkel en webshop. Wij verkopen hoofdzakelijk speciale boeketten van snijbloemen. Ook voor potten, vazen of interieuraccessoires kunt u bij ons terecht.

Kunstwerk

Bloemen op 12 maakt van elk boeket een waar kunstwerk. Renate Hesselink staat bekend om haar creativiteit. Elk boeket is uniek en daarom leuk om te kopen. Met haar passie verwerkt Renate  creatief verse bloemen tot een kunstwerk. Bij Bloemen op 12 bent u verzekerd van een stijlvol bloemenarrangement. Elke keer verrassend en anders qua opmaak en samenstelling, maar altijd verzorgd.

Webshop

Vanwege haar enthousiasme over de vaasverpakking is Renate een webshop gestart. Bij Bloemen op 12 kunt u gemakkelijk een mooi boeket bloemen vinden om te bestellen. De bloemen in de webshop zijn zorgvuldig samengesteld op categorie. Voor elke gelegenheid kiest u uit een kwaliteitsstuk.

Dit kunnen boeketten seizoensboeketten zijn, maar ook op maat gemaakte geboorteboeketten zijn mogelijk. Het assortiment wijzigt continue, waarbij Bloemen op 12 inspeelt op speciale dagen als  Moederdag en Valentijn.

Elk gewenst boeket

Bloemen op 12 werkt met diverse stijlen en kan dus elk gewenst boeket maken, van klassiek gemengd tot creatief modern. Alle kleurschakeringen zijn mogelijk. Laat u verrassen door de specifieke stijl van Bloemen op 12! Natuurlijk kunt u ook in de winkel in Zieuwent terecht voor een boeket.