Een bloemstuk op maat?

bel 0544 842365

Over ons

Over Bloemen op 12

Bloemen op 12 in Zieuwent is ontstaan vanuit passie en uitgegroeid tot een kleinschalige bloemen- en cadeauwinkel en webshop. Na in verschillende bloemisten te hebben gewerkt, besloot Renate Hesselink in 2009 voor zichzelf te starten. De winkel verkoopt hoofdzakelijk speciale boeketten van snijbloemen. Ook voor potten, vazen of interieuraccessoires kunt u terecht aan de Dorpsstraat in Zieuwent.

Kunstwerk

Bloemen op 12 maakt van elk boeket een waar kunstwerk. Renate Hesselink staat bekend om haar creativiteit. Elk boeket is uniek en daarom leuk om te kopen. Met haar passie verwerkt RenateĀ  creatief verse bloemen tot een kunstwerk. Bij Bloemen op 12 bent u verzekerd van een stijlvol boeket. Elke keer verrassend qua opmaak en samenstelling, maar altijd verzorgd.

Webshop

Heeft u even geen tijd om langs te komen? Of wilt u een boeket laten bezorgen bij iemand die verder weg woont? Bloemen op 12 heeft ook een webshop. Hier vindt u mooie boeketten bloemen, zorgvuldig samengesteld op categorie. Voor elke gelegenheid kiest u uit een kwaliteitsstuk. Het assortiment wijzigt continu, waarbij Bloemen op 12 inspeelt op de feestdagen en speciale dagen als Moederdag en Valentijn.

Twitter

Invalid or expired token.

Bloemen op 12
Dorpsstraat 12
7136LK Zieuwent
info@bloemenop12.nl
Sitemap