0

You have no items in your shopping cart.

Snelle bezorging

Bloemen bestellen
Online bloemen bestellen en de bloemen laten bezorgen op het door u gewenste adres is heel gemakkelijk. U maakt een keuze uit het uitgebreide assortiment, vult uw gegevens in en plaatst zo uw bestelling. U kunt zelf aangeven op welke dag u de bloemen wilt laten bezorgen. Via een beveiligde verbinding worden de betalingen volledig verwerkt. Bloemen op 12 verstuurt de bloemen voor € 6,50 in heel Nederland. We bezorgen op alle dagen van de week, behalve op zondag.

Bloemen bezorgen op dezelfde dag
Bestelt u een boeket voor een adres in Zieuwent, Lichtenvoorde, Lievelde, Vragender, Harreveld of Mariënvelde? Dan bezorgt Bloemen op 12 nog dezelfde dag als u dat wenst. Bovendien bieden we u 100% versgarantie op de bloemen.

Levering van boeketten op de volgende dag
Als u bloemen bestelt voor 16.00 uur ’s middags is het boeket de volgende dag in huis bij uzelf of bij iemand aan wie u de bloemen wilt versturen. De bloemen versturen wij in een stevige verpakking voorzien van water of een flowertransportgel, waardoor uw bloemen gegarandeerd vers aankomen!  Een koerier bezorgt de bloemen op het door u aangegeven adres. De zending kunt u volgen via Track & Trace. U ontvangt een e-mail met de verwachte aflevertijd en u kunt zelf zien of de zending is aangekomen bij de ontvanger.